Tunsoarea se face SCURTA PE toata suprafata capului si este de Dorit ca Firele asimetrice sa Ramana PE Breton, daca acesta este prezent, si in Varful capului. Din partea DIN série a capului Parul Lung trebuie sa coboare pana la umeri. Dacă lungimea feței este o dată și jumătate mai mare decat lățimea, ai fața ovală. Acestei forme a feței i se potrivește aproape orice Tip de tunsoare. Aceasta tunsoare Feminina, soins nu va iesi niciodata DIN Moda si este actuala si in anul 2018 este cu siguranta tunsoarea in Cascada. Aceasta presupune trecerea Lina de la Parul scurt DIN Varful capului, la Parul mai lung. Se potriveste oricarui astuce de par, conferindu-i acel volum de Care sont nevoie. Aceasta este una DIN cele mai simple tunsori deoarece poate fi foarte usor aranjata fara prea mult timp. Indiferent de forma fetei pe care o aveti, tunsoarea in Cascada va Arata Mereu bine, ascunzand imerfectiunile prezente.

Fata ovala permite INSA si tunsori scurte, dupa cum se vede in imaginile de mai jos. Tunsorile scurte pot fi baietesti, si dans acest caz vor scoate in evidenta Linia Supla a fetei ovale. Suvitele rare si wvncc rotunjite sunt inacceptabile. Tendinta 2018 este déshabjenta naturala, excentricitatea, marginile inegale. Stilistii vor trebui sa va ofere diferite optiuni de lungime a bretonului, Care se va potrivi cu FATA si forma capului DVS. O tunsoare potrivită și realizată corect PE o lungime medie a părului vă ajută să ascundeți vârsta reală. C`est Atenție! Părul trebuie să fie îngrijit, strălucitor, fără vârfuri despicate. Evitați volume exagerat.

Cel mai bine este să aveți niște șuvițe lejere sau o cosiță Fishtail. Stilistii ne confirma in unanimitate ca in sezonul suivante tendintele cheie vor fi lejeritatea, naturaletea si inocenta. Tunsoarea trebuie nu doar sa fie in Armonie Perfecta cu aspectul général Al posesoarei, ci si sa arate usor dezordonata. Déshabjenta usoara, cosite impletite lejer, tot felul de tunsori diplômé Pun PE al doilea plan coafuri Care candva erau extrem de sollicitate cum sunt de exemplu cocurile ideal de netede si tunsorie idéal de simetrice. Nu veti da gres daca veti opta pentru un Breton poumon Oblic cu suvite filate, usor ciufulite. Stilistii afirma ca un astfel de Breton se va privi Ideal en Combinatie cu tunsoarea Bob. Extrem de populare vor fi de asemenea tunsorile in Stil Retro, cele diplômé si cele texturate. Unei fêté cu formă pătrată i se potrivește o tunsoare Tip Bob lung. Mai ales în cazul părului creț, această tunsoare adaugă rotunjime feței. Acest Tip de Bob este mai scurt în partea DIN série și se alungește PE măsură ce ajunge în față. În partea DIN față, tunsoarea Astuce Bob trebuie să fie ceva mai Lungă decat bărbia, în caz CONT rar va atrage atenția asupra formelor ascuțite.

Părul scurt este Mereu la modĂ! Femeile Aleg o astfel de tunsoare nu doar pentru ușurința cu care-l pot îngriji, ci și pentru multitudinea de coafuri disponibile. În rândurile de mai jos potï vedea Dacă o astfel de tunsoare se potrivește USAMV feței Tale și Naomi idei Care se pot adapta Oricui, indiferent de vremea de afară. Dupa spalare, aplica uleiul de-a lungul intregii lungimi (evitand Zona radacinii), usuca Parul, tragandu-l de la radacini, cu ajutorul periei Rotunde. Dupa manipularea periei, treci la indreptarea cu Placa pentru indreptarea parului, iar aici trebuie sa mentionam si importanta uleiurilor si a balsamelor cu protectie TERMICA. Indeparteaza cu Atentie Firele cu mainile si apoi usuca-le cu cu foenul cu AER rece.